Nu med ny vægt

Jeg beklager meget at der har været stille her på det sidste på min blog men jeg har i de sidste par måneder haft meget af se i det private.

Anyways nu er det igen tid til en update på min blog så her kommer den. Mit wii fit eksperiment gik ikke som jeg havde forventet hvorfor kan jeg ikke lige svare på men jeg kunnne af en elller anden grund ikke få mig selv til at måle mig selv hver morgen. Hvis jeg skal komme med en gæt så er det nok fordi det blev meget besværligt at tænde for fjernsynet, wii og wii fit og så gå ind i det hele og så tage en test og så bagefer lukke det hele ned for at få min vægt. Så derfor har jeg købt en normal vægt som jeg vil bruge istedet for i en periode fordi den er meget hurtigere til at måle min vægt. Det er bare at stille sig op også vente 10 sekunder og wupti har jeg min vægt. Jeg har ikke opgivet at bruge min wii men som mit liv er fortiden har jeg brug for noget hurtigt om morgenen så jeg kan se hvordan det går med min vægt. Jeg har nu i en lille måned brugt vægten og de resultater jeg har fået er skrevet ind i skemaet og der ser endlig ud til at min vægt er på rette kurs.

min-veagt

%d bloggers like this: