Julen er ikke helt hvad den har været

Det er lidt underligt at efterhånden som man bliver ældre så ændre ens opfattelse af julen. Måden jeg har kunne mærke det på er at jeg i år har haft en af de travlsete jul / december måned jeg lige kan komme i tanke om og det er også derfor der har været lidt stille her på bloggen. Men selv om der har været så meget gang i den så sidder jeg heldigvis tilbage med en god følelse i kroppen. Men nu da freden ved at sænke sig så nu kan jeg sidde og tænke tilbage på alle de gode ting der er sket og lige så stille skrive om dem her på bloggen. Jeg kan som en lille teaser nævne et par ting.

  • har været ude og rejse
  • har bestået en eksamen
  • har mødt et af mine store idoler

Alle disse ting vil jeg begynde at skrive om og håber i har tålmodighed til at vente på jeg for sat mig ned og for dem skevet ned.

%d bloggers like this: