Endelig en ny opdatering

Hold da op som tiden den flyver hurtigt. Kan næsten ikke forstå at vi snart er ude af februar.  Jeg er inde i en underlig periode lige for tiden. Min energi svinger meget men er heldigvis på vej op efter at have været nede i lang tid. Det skyldes formentlig en blanding af for lidt sollys, motion og vitaminer især D-vitamin. Så mit gode råd til jeg alle er at få styr på om i har nok D-vitamin fordi det kan virkelig gøre en kæmpe forskel på energi niveauet og der er rigtig mange som går rundt med for lidt D-vitamin.

Men der er også gode nyheder: Jeg har fået styr på min vægt som langt om længe er kommet ned hvor jeg gerne vil have den og ikke nok med det så har jeg også fundet en måde at holde den nede. Jeg ved godt at jeg har skrevet/lovet at der er en masse ting jeg vil omtale men jeg har simpelthen ikke haft tid eller kræfter til det fordi jeg har haft så mange andre ting at se til. Dog er der en ting som jeg endelig har fået lavet og det er at genoplive min podcast TEKNiCAST – www.teknicast.dk som jeg laver sammen med min ven Nick (www.asselberghs.dk/blog)  hvor vi har fået optaget en masse episoder og regner med at kunne udgive en episode hver uge.

%d bloggers like this: