Hvor meget bruger du egentlig dit mus og tastatur

Har du nogensinde tænkt på hvor mange gange du trykker på knapperne på musen eller tastaturet ? eller hvor langt du har rykket musen ? tja for nogen lyder det måske som underlige spørgsmål men hvis du er en af dem som gerne vil høre svarene så er Whatpusle noget for dig.

Hvad er Whatpulse?

Whatpulse er et smart lille program som du instalere på din computer og derefter for du et lille ikon ned ved siden af uret som begynder det at måle følgende:

1. Hvor mange gang du klikker på din mus (alle knapper)

2. Hvor lang du har rykket din mus. (kan vises i meter, kilometer eller miles)

3. Hvor mange gange du trykker på dit tastatur

Nu tænker du nok: hov vent et øjeblik vil det sige at den holder øje med alt hvad jeg skriver og så sender den information tilbage til deres server? svaret er ja og nej for hvis du læser de betingelser der du acceptere når du bruger programmet står der at whatpulse kun tjekker om der bliver trykket på en tast men ikke hvilken tast det er du trykker på.

Jeg vil indrømme at resultater er meget højere end forventet. f.eks. har jeg bare I dag trykket intet mindre end 6682 gange på mit tastatur og 2781 gang på musen og rykket musen 531 meter

Her er en kort guide til hvordan du bruger whatpulse.

Hent og installer programmet. Du finder programmet http://whatpulse.org/downloads/ programmet virker all platforme (Linux, Windows og Mac)

Når installeret programmet dukker dette vindue op. Her kan du lave en gratis bruger eller logge ind med en eksisterende.

Hvis du skal lave en ny bruger er det meget simpelt. Du skal blot indtaste 4 forskellige oplysninger

Account name (Brugernavn)

Password (kodeord)

E-mail

Computer Location (navn eller placering på den pc du bruger).

Når du har logget ind så er alle grund indstillingerne lavet og du faktisk klar til at begynde og måle alt det du vil. Hvis du ønsker at gøre programmet lidt mere personligt skal du hjøre klikke på ikonet nede ved siden af uret og så vælge program settings.

Her kan du sætte en masse forskellige indstillinger f.eks. sætte programmet til at automatisk at uploade dine resultater f.eks. hvert minut eller time eller som programmet skal starte sammen med Windows.

Hvis du gerne vil se dine resultater i kilometer eller bare meter kan du ændre det under “Program Settings2” Her kan du også vælge om der er noget bestemt som du kun vil måle eller om det skal være det hele (Tastetryk. musetryk og hvor langt du har kørt musen)

Hver gang Whatpulse uploader dine resultater kommer der en lille boks når den er færdig som fortæller dig om hvilke data den har uploaded.

%d bloggers like this: